Nyheder

The Lemonheads indspiller nyt materiale

Det genopstandne powerpop-band går i studiet og udgiver deluxe-udgave af klassiker.

Efter 10 års fravær udgav The Lemonheads sidste år det glimrende, selvbetitlede comeback-album som ifølge Undertoners anmelder indfangede »en hel essentiel Lemonheads-lyd, der gør det ligegyldigt, om udgivelsesåret hedder 1992 eller 2006.« Albummet blev efterfulgt af en længere tour, som blandt andet bragte Evan Dando og co. forbi Lille Vega, hvor de gav en nostalgisk fest af en koncert.

Efter den længerevarende tour er amerikanerne nu klar til at indspille nyt. Frontmand Dando er dog ikke alt for meddelsom, men udtaler til Billboard, at de går i studiet i januar. Når forsangeren bliver lidt mere åbenmundet omkring den nye plade, vender vi naturligvis tilbage med yderligere information.

Foruden det nye album udgiver The Lemonheads også en deluxe-udgave af deres hovedværk It’s a Shame About Ray, der kommer til at indeholde demosange og en dvd. Den nye udgave af 1992-mesterværket er sat til at udkomme i marts.

Indtil da kan man her se, hvordan en lækker forsanger så ud i 1992, ligesom man kan nyde lyden af den fremragende “My Drug Buddy” som netop stammer fra førnævnte It’s a Shame About Ray:

Leave a Reply