Nyheder

Interpol lynudgiver live-EP

De seje newyorkere udsender deres første liveudgivelse via de bedste uafhængige pladebutikker i USA.

De fire spillende jakkesæt fra Interpol er tilsyneladende hoppet med på vognen, når det gælder hurtige udgivelser af plader. I hvert fald har man siden i onsdags kunnet købe en live-EP med newyorkerne via siden thinkindie.com, der bidrager med sjældne og eksklusive udgivelser til en række uafhængige pladebutikker.

EP’en er optaget under Interpols koncert den 2. juli på det kendte Astoria i London, og byder ud over to numre fra deres debutplade på liveudgaver af fire numre fra deres seneste udgivelse, Our Love To Admire.

Tracklisten er som følger:

1. Pioneer to the Falls
2. Obstacle 1
3. No I in Threesome
4. The Heinrich Maneuver
5. Mammoth
6. Rest My Chemistry

Leave a Reply