Nyheder

Undertoner går på juleferie

Undertoner trækker i ferietøjet og siger tak for i år.

Som de fleste af jer sikkert ved, så er december en måned, hvor kalenderen er så fuld af aftaler og arrangementer, at skuldertasken føles langt tungere end normalt. Der er en kontraktlignende forpligtelse til at spise en betragtelig mængde flæskesteg, pakke gaver op og smile høfligt, når man ser, at den cdformede pakke rent faktisk indeholder den nye Big Fat Snake-opsamling.

Alt dette er Undertoners skribenter naturligvis også underlagt, og derfor tager vi nu os en velfortjent juleferie. Det betyder, at der vil være længere imellem opdateringerne indtil vi vender tilbage for fuld kraft d. 7. januar.

Vi har dog en sidste gave til vores læsere, nemlig en henvisning til den fornemme juleopsamling, som pladeselskabet Sounds Familyre har flettet sammen. Den indeholder bidrag fra stærke navne som Danielson, Sufjan Stevens, Rachel og Woven Hand og hedder A Familyre Christmas – Volume 1.

God fornøjelse med lytteriet og fortsat god december.

Leave a Reply