Nyheder

Boredoms udgiver livealbum på nyt pladeselskab

De innovative psych-rockere fejrer pladeselskabsskift med en liveudgivelse.

Boredoms er klar med det nyeste udspil i deres Super Roots-serie. Det skriver Prefix. Således udgiver de excentriske japanere Super Roots 9 d. 8. april og pladen bliver den første hos det legendariske pladeselskab Thrill Jockey Records.

Super Roots 9 består af en liveoptagelse fra en koncert i Japan, der blev afholdt juleaften 2004. Det er første gang Boredoms udgiver et livealbum, og at dømme efter de enormt positive reaktioner, der fulgte ovenpå japanernes koncert sidste år i Radiohusets Koncertsal, så er der virkelig noget at se frem til.

Super Roots 9 blev allerede i 2007 udsendt i Japan, men får nu altså amerikansk premiere i forbindelse med skiftet til Thrill Jockey Records. Pladen indeholder kun det over 40 minutter lange nummer “LIVWE!!”, så nu er der solid ammunition til de eksperimenterende dj’s, der har tyndslidt de samme postrock-plader, hver gang de skulle på toilettet.

Leave a Reply