Nyheder

Darla genudgiver Japancakes-plader

Klassikerfornyere genudgiver deres første plader.

Amerikanske Japancakes skabte en del omtale, da de sidste år havde frækheden til ikke blot at genindspille My Bloody Valentines übermesterværk, Loveless, men samtidigt erstatte vokalerne med cello og pedalsteel-guitar.

Den opmærksomhed kan nu ganske fortjent fortsætte. Pladeselskabet Darla Records har nemlig besluttet at genudgive det instrumentale kollektivs første tre udgivelser. Det drejer sig om debuten, If I Could See Dallas, den efterfølgende Down the Elements, der begge er fra 2000 samt The Sleepy Strange, der udkom året efter. I følge Prefix udkommer genudgivelserne d. 12. februar.

Japancakes udgav i 2007 desuden Giving Machines, så der skulle være rigeligt med instrumentalt materiale at fylde indkøbskurven med.

Leave a Reply