Nyheder

Decemberists-forsanger udgiver livealbum

Colin Meloy synger live og gør det så godt, at det bliver udgivet.

I 2006 tog forsanger Colin Meloy fra det fremragende amerikanske band, The Decemberists, på en akustisk solotour, og det har nu udmundet i en liveudgivelse, der har fået den knivskarpe titel Colin Meloy Sings Live! Det skriver Pitchfork. Live-pladen udkommer på Kill Rock Stars og rammer det amerikanske marked d. 8. april. Der er endnu ikke kommet en europæisk udgivelsesdato.

Albummet byder på 14 sange samt den obligatoriske småsnak med publikum. Derudover har der også sneget sig cover-sangbidder fra så store kunstnere som The Smiths, R.E.M. og Pink Floyd. Cover-kunsten er skam heller ikke fremmed for Meloy, der under sin solotour solgte eksklusive EP’er, hvor han fortolkede Morrissey og Shirley Collins. Derudover indeholder Colin Meloy Sings Live! også kompositioner fra Meloys første band, Tarkio.

Tracklisten ser således ud:

1. Devil’s Elbow
2. We Both Go Down Together
3. Evoking a Campfire Singalong [småsnak]4. The Gymnast, High Above the Ground
5. Here I Dreamt I Was an Architect / Dreams
6. Dracula’s Daughter [tidligere uudgivet]7. Wonder [tidligere uudgivet]8. A Brief Introduction to Shirley Collins [småsnak]9. Barbara Allen
10. The Engine Driver
11. On the Bus Mall
12. A Skull, a Ship, and a Sheep [småsnak]13. California One/Youth and Beauty Brigade / Ask
14. The Bachelor and the Bride
15. A Cautionary Song
16. Red Right Ankle
17. Bandit Queen

Leave a Reply