Nyheder

Vetiver graver i fortiden

Vetiver har gravet dybt i pladesamlingen og udgiver et album med coverversioner af bandets yndlingsnumre.

Albummet med titlen Thing Of The Past udkommer til maj på pladeselskabet Fat Cat Records, og hvis man har hørt bandet live, så har man måske oplevet nogle af numrene. Albummet er nemlig en blanding af numre, som frontfigur Andy Cabic har valgt til setlister, mens andre numre er nyindspillede til albummet.

Vetiver får på nogle af albummets tolv numre hjælp af Vashti Bunyan og Michael Hurley – og mon ikke sidstnævnte får lov til at præge sit eget nummer “Blue Driver”?

Trackliste (med originalkunstner):
1. Houses [Elyse Weinberg]2. Roll on Babe [Derroll Adams]3. Sleep a Million Years [Dia Joyce]4. Hook & Ladder [Norman Greenbaum]5. To Baby [Biff Rose]6. Road to Ronderlin [Ian Matthews]7. Lon Chaney [Garland Jeffreys]8. Hurry on Sundown [Dave Brock, Hawkwind]9. Swimming Song [Loudon Wainwright III]10. Blue Driver [Michael Hurley]11. Standing [Towns Van Zandt]12. I Must Be in a Good Place Now [Bobby Charles]

Vetivers hjemmeside

Leave a Reply