Nyheder

Larkin Grimm og James Blackshaw på Young God Records

Man får ikke meget sol, når man hele tiden skal øve sig på sin guitar.

Larkin Grimm og James Blackshaw udgiver albums på Young God Records

Man får ikke meget sol, når man hele tiden skal øve sig på sin guitar.

Man får ikke meget sol, når man hele tiden skal øve sig på sin guitar.

Den gamle, gotiske støjrock-satan Michael Gira bliver ved med at dyrke sin passion for flippet folk på sine gamle dage. Nu har han hyret 12-strengs-ekvilibristen James Blackshaw til sit pladeselskab Young God Records. Han følger i den stolte tradition af progressive folk-guitarister som Robbie Basho og John Fahey, men giver sit eget personlige twist på genren. Siden sin officielle debut i 2006 har Blackshaw allerede udgivet en del albums, fire alene i år for sit nuværende pladeselskab Tompkins Square, men en del af dem er godt nok genudgivelser af tidligere cd-r-udgivelser. The Cloud of Unknowing røg på listen over plader vi overså i 2007.

Derudover har Gira også lige udgivet Larkin Grimms officielle debut. Hun spillede for ikke så mange år siden i et galleri i indre bys rigmandsghetto en fascinerende koncert, hvor hun fortalte historier om artpunk-fester og spøgelser i skoven i bedste magisk-realistiske stil. Den stil skulle hun eftersigende have videreført på albummet, der er ude nu.

Leave a Reply