Nyheder

Ny single og video fra The White Album

De tre skæggede skjalde fra The White Album barsler med album. Som forsmag kan man nu både se og høre førstesinglen.

TWAPressPicJune2012_ALTDer sker ting og sager hos den skæggede, danske folktrio The White Album. Bandet, som flere måske kender som opvarmningsnavn for Kashmir, udkom i sidste uge med en fin, sommerlig single under titlen “Another”. Og nu kan bandet så supplere med en ligeså solbeskinnet video, som kan ses herunder.

I deres pressemeddelelse skriver The White Album selv om nummeret: »”Another” er formet af lange, varme sommeraftner, langsomme sejlture gennem skærgården og fødder begravet i lunt sand ved lyset fra bålet. Sangen handler om, at blive far for første gang og at alt andet i verden går væk for et øjeblik.«

Det er endnu ikke afgjort, hvornår det fulde album udkommer, men er man tørstig efter mere, kan man opleve bandet live på en række danske festivaler sommeren over, og de fortsætter også langt ind i efteråret med koncerter rundt om i landet.

Leave a Reply