Nyheder

Nyt album fra Phosphorescent

Slettet scene fra Gøngehøvdingen.

Phosphorescent fortolker Willie Nelson på ny plade

Slettet scene fra Gøngehøvdingen.

Slettet scene fra Gøngehøvdingen.

Man kan sige meget (dårligt) om Willie Nelson og de karrierevalg han har foretaget i sin karrieres efterår, men der er ikke så meget at ryste på hovedet af, når man ser på de tidlige år. Derfor er det vel også helt fortjent, at der er nogen, der hylder ham med en plade.

Det gør Phosphorescent på deres næste plade, To Willie, der er planlagt til udgivelse næste år. Albummet er opfølgeren til gennembrudspladen Pride fra 2007, som vores anmelder dog ikke var specielt begejstret for. I 1975 udgav Willie Nelson To Lefty from Willie, der var Nelsons hyldest til Lefty Frizell, og det er ud fra samme ide, at Phosphorescent nu fortolker Nelsons sange i deres eget formsprog.

De udvalgte sange er:

1. Reasons To Quit
2. Too Sick To Pray
3. Walkin’
4. It’s Not Supposed To Be That Way
5. Pick Up The Tempo
6. I Gotta Get Drunk
7. Can I Sleep In Your Arms
8. Heartaches Of A Fool
9. Permanently Lonely
10. The Last Thing I Needed (First Thing This Morning)
11. The Party’s Over

Leave a Reply