Nyheder

The Mars Volta-medlem udgiver soloplade

Omar Rodriguez-Lopez udgiver solo-album på Stones Throw
omar-rodriguez-lopez

Guitarist og ekvilibrist Omar Rodriguez-Lopez har udgivet et nyt solo-album på Stones Throw. Det betyder nu ikke, at han er begyndt at spille hiphop, men det er en plade, der fint passer ind i selskabets rummelige profil. Bl.a. har de tidligere genudgivet en psych-fusionsplade fra 70’erne med The Stark Reality.

Derfor er det også meget passende, at albummet består af ideer, der egentlig skulle have været en opfølger til Amputechture med både psykedeliske, progressive og funky sange, hvor man bl.a. kan høre inspirationer fra Pink Floyd og Santana. Det er i hvert fald ordet hos Stones Throw.

I øjeblikket kan pladen kun købes som download, men den bliver også udgivet på cd og lp 27. januar 2009.

Leave a Reply