Nyheder

Hør nyt funky track fra eklektisk fransk producer

Skrevet af Fabian Hansen

Den franske hiphopproducer Onra har smidt et yderst dansabelt, 80’er-agtigt boogietrack med slagbas og soulvokal op til streaming.

Bag kunstnernavnet Onra gemmer der sig en fransk-vietnamesisk producer ved navn Arnaud Bernard. Han albumdebuterede i 2006 med Tribute – et fællesprojekt med dj’en og landsmanden Quetzal. Projektet var et hiphop-tribute til soulmusikken, som blandt andet fik positiv opmærksomhed fra de indflydelsesrige engelske dj’s Gilles Peterson og Benji B.

Siden har Onra kastet sig over lidt af hvert. Han har udforsket sine asiatiske rødder på den instrumentale hiphopserie Chinoiseries, arbejdet udelukkende med Bollywood-samples på projektet 1.0.8 og udgivet albummet The Big Payback med amerikanske Byron the Aquarius, som trak på genrer som broken beat, nu-soul og hiphop.

Den megen aktivitet har blandt andet resulteret i spillejobs på Sónar Festival og en invitation til det prestigefyldte Red Bull Music Academy. I 2009 signedes Onra på det interessante irske label All City Records, der har ligesindede navne som Dibiase, Exile og Krystal Klear i folden.

Seneste udgivelse fra Onra er anden del af hans Chinoiseries, men “Perfected Match” lægger sig i sporet fra hans seneste langspiller, Long Distance fra 2010, som bla. fik yderst flotte anmeldelser af Pitchfork.com for sin blanding af 80’er-funk og boogie.

Hør “Perfect(ed) Match” her.

Leave a Reply