Nyheder

Ny video fra Rumpistol

Første video fra Rumpistols nye album

Den kære Rumpistol har jo udsendt en ny plade i år, der hedder Dynamo. Den plade fik vores Mikkel Arre op og af sin ellers magelige lænestol og tale om, at det var en decideret overdådig sammensmeltning af dubstep og melodiøs electronica.

Den slags lovord kræver en video, så sådan en har Rumpistol fået de to vj’s Pernille Krog Mogensen og Samesame til at lave. Det er fokuseringer på dagligdagsgøremål sat rytmisk sammen. Der er f.eks. en, der åbner en dåse makrel, en, der smører deodorant på, en, der klipper negle, en båd, der sejler under en bro osv. Lyder det røvkedeligt? Det er det faktisk ikke, men døm selv herunder.

I øvrigt skal det nævnes, at Rumpistol spiller på Copenhagen Jazzhouse den 10. januar.


Rumpistol – Dynamo from samesamevisuals on Vimeo

Leave a Reply