Nyheder

Foals gør klar til opfølger

Foals opdager, at de er med i Skjult Kamera.

Foals arbejder allerede på opfølgeren til deres succes-debut Antidotes

Foals opdager, at de er med i Skjult Kamera.

Foals opdager, at de er med i Skjult Kamera.

Hvis man allerede er blevet træt af Foals’ succes af et debutalbum fra 2008 og vel og mærke vil have mere, kan man glæde sig over, at bandet allerede arbejder på opfølgeren. Ifølge det seneste blogindlæg på bandets Myspace-side er de godt i gang med at skrive nye numre.

Ud over at Yannis Philippakis kan fortælle, at hans bror har givet ham en del old school-hiphop i julegave, så har han også uploadet nogle demo-versioner af de nye sange, så man kan følge med i processen. Der er både en “A Future Dub”, “A Future Dub Deux” og en “XCFAVA”, hvad det så end skal betyde. Der er ingen vokal på numrene, så det er svært at sige, hvor det færdige projekt bærer hen ad.

Leave a Reply