Konkurrencer

Vind det nye album med Snake & Jet’s Amazing Bullit Band

Skrevet af Redaktionen

Undertoner udlodder fem albums med dertilhørende plakat med den eksplosive duo Snake & Jet’s Amazing Bullet Band, der for nylig har været på en succesfuld miniturne som opvarmning for Bob Hund.

Så er der mulighed for at vinde dansk dynamitsnake-and-jet's amazing bullet band

Hvis du var så fornuftig at overvære Bob Hunds koncert i Vega for et par uger siden og tilmed var så fornuftig at komme i god tid, havde du mulighed for at opleve Snake & Jet’s Amazing Bullit Band. En eksplosiv duo, der på keyboard/orgel og trommer leverede en psykedelisk cocktail af god gammeldaws instrumental rock’n’roll og R&B. Nærmest som et fandenivoldsk showband fra Las Vegas.

Nu er der mulighed for at vinde deres nye album Peace Boat, der udkom 20. april på Crunchy Frog. I samarbejde med pladeselskabet udlodder Undertoner nemlig fem eksemplarer af albummet med dertilhørende plakat, som du kan hænge op på drengeværelset, værkstedet eller bryggerset alt efter lyst.

Det eneste, det kræver, er, at du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål senest mandag den 11. maj. Så trækker vi lod blandt de indsendte, rigtige svar.

Vinderne er fundet! Tak for din interesse.

Leave a Reply