Nyheder

Causa Sui live på M/S Stubnitz

Causa Sui på Stubnitz
Causa Sui på Stubnitz

Causa Sui på Stubnitz

Hver sommer kommer det gamle østtyske skib M/S Stubnitz og lægger til kaj i København for at blive fyldt med fester og musik. I år er ingen undtagelse, og i år kan man både blive søsyg og få blæst hovedet igennem af Causa Suis psykedeliske krautjams.

Onsdag den 15. juli har This Ain’t Havana i samarbejde med Jazz Club Loco nemlig hyret de fynske skibsdrenge til at skure skibet rent med tårnhøj volumen. De får hjælp af Milk & Honey, som jeg har svært ved at finde noget info på, med mindre det er det engelske Milk & Honey Band, der har eksisteret siden 80’erne, men det har jeg svært ved at tro.

Under alle omstændigheder er det en god ide at komme for at se et af Danmarks bedste livebands. Jeg er sikker på, at Causa Sui kan holde et groove til solen står op.

1 kommentar

Leave a Reply