Nyheder

Undertoner holder sommerferie

Så er det tid til en lille pause på Undertoner. Vi vil ud at nyde vejret og slappe af. Vi vil ha’ sommerferie.

Sådan ser redaktør-stolene ud de næste par uger.

Sådan ser redaktør-stolene ud de næste par uger.

»Hovedet ned i en kold spand is, det kunne jeg godt bruge,« sagde den ene redaktør. »Den er jeg med på, hvis du finder nogle øl dernede,« sagde den anden redaktør. Og så trak de to stikket ud og tog vadsækken på nakken.

Undertoner går på ferie resten af juli og udover en koncertanmeldelse af TV on the Radios koncert på Store Vega den 29. juli, så bliver der ret stille her på siden. Men vi vender udhvilede og friske tilbage mandag den 3. august med masser af nye anmeldelser, artikler, nyheder og en særdeles god præmie i en ny konkurrence.

Indtil da kan I læse de sidste par måneders skriverier og ellers få lidt sol på kroppen. Fortsat god sommer!

/Undertoner

Leave a Reply