Nyheder

Baby Woodrose tager på Danmarksturné

Indpakningspapiret til dit nye favorit tyggegummi.
Indpakningspapiret til dit nye favorit tyggegummi.

Indpakningspapiret til dit nye favorit tyggegummi.

Baby Woodrose er gået tilbage til sin oprindelige form, hvor Lorenzo Woodrose er eneste medlem. Således udsender Baby Woodrose nyt album den 14. september, og for at markere en tilbagevenden til udgangspunktet hedder albummet simpelthen bare Baby Woodrose. Allerede nu kan man høre et nyt nummer på Myspace, der lyder dejligt psykedelisk.

For at promovere albummet tager Lorenzo på Danmarksturné med et skiftende hold musikere, som bliver formen for Baby Woodrose fremover. De starter ud i Store Vega 12. september og tager derefter turen rundt på Sjælland, Fyn og i Jylland. Allerede på lørdag den 8. august har man mulighed for at høre nogle af de nye numre live, når bandet spiller til Skanderborg-festivalen.

Her er resten af live-datoerne:

12.09 – Vega, København
25.09 – Forbrændingen, Albertslund
26.09 – Templet, Lyngby
03.10 – Voxhall, Aarhus + New Deviants
04.10 – Dampf, Frederecia + New Deviants
17.10 – Kulisselageret, Horsens
23.10 – Posten, Odense
30.10 – Fermaten, Herning + New Deviants
31.10 – Studenterhuset, Aalborg + New Deviants

Leave a Reply