Nyheder

Lightning Bolt udsender endelig nyt album

Klassisk Lightning Bolt-coverart.

Klassisk Lightning Bolt-coverart.

Det var fandeme på tide! Nu udsender Lightning Bolt endelig opfølgeren til Hypermagic Mountain, der udkom helt tilbage i 2005. De leverede jo et brag af en koncert i efteråret på Lades Kælder, men et nyt album har været savnet længe.

Det nye album kommer til at hedde Garden of Earthly Delights og bliver udgivet den 13. oktober på Load. Pitchfork har desuden fået lov til at lægge nummeret “Colossus” ud, der starter i et ganske roligt tempo, men sætter farten betragtelig op mod slutningen. Det er nærmest progressivt. Ganske lovende.

Hør nummeret her: [audio:http://downloads.pitchforkmedia.com.s3.amazonaws.com/Lightning%20Bolt%20-%20%20Colossus.mp3] Ligthning Bolt: “Colossus”

Og tracklisten til denne motherfucker:

1. Sound Guardians
2. Nation of Boar
3. Colossus
4. The Sublime Freak
5. Flooded Chamber
6. Funny Farm
7. Rain on Lake I’m Swimming In
8. S.O.S.
9. Transmissionary

Leave a Reply