Konkurrencer

Vind billetter til Jenny Wilson i Koncertsalen, Tivoli

Skrevet af Redaktionen

Få fingeren ud! Vi udlodder to billetter til Jenny Wilsons koncert i Tivoli på fredag, men vi skal have dit svar senest på mandag. Hurtig, hurtig!

JennyWilsonliveNæste weekend kan Jenny Wilson-fans for alvor fået stillet deres sult. Ikke nok med at hun spiller en koncert i Koncertsalen i Tivoli om fredagen den 4. september, næ, så spiller hun minsandten også til Crunchy Frogs fødselsdagsfest i Under Vand ved Øresund Metrostation om lørdagen den 5. september med sit gamle band, First Floor Power.

Her på Undertoner hylder vi Jenny Wilson-weekenden ved at bringe et interview, Signe Palsøe lavede med hende under sommerens Roskilde-festival, og hvad vigtigere er: i samarbejde med Tivoli at udlodde to billetter til hendes koncert på fredag. Det eneste, du behøver at gøre, er at svare på nedenstående relativt simple spørgsmål, og så har du et lod i den høje hat, hvorfra lodtrækningen foregår. Men du skal være hurtig, for vi vil have dit svar allerede på mandag den 31. august.

Vinderne er fundet! Tak for opmærksomheden…

Leave a Reply