Konkurrencer

Vind billetter til Jenny Wilson i Store Vega

Skrevet af Redaktionen

Der er gået lang tid, siden Blicher roste jydens egenskaber, og ordene har spredt sig siden. Den 7. februar bliver det svært at finde nogen, der ikke mener, at svensken, hun er stærk og sej. I hvert fald ikke i Store Vega, hvor Jenny Wilson giver koncert. Quiz med om billetter til dig og en ven.

Sverige byder ikke kun på den fængende pop, men også på fremtrædende politiske projekter som The Knifes kritik af køn og samfund og Jenny Wilsons oplevelse af at have fået nok. Nok af den måde, vi behandler os selv og naturen på, som hun fortalte i et interview med Undertoners Iben Andreasen i anledningen af den nye plade Demand the Impossible! fra 2013.

Du og en ven kan opleve den protesterende sangerinde i Store Vega fredag den 7. februar, hvis du er så heldig at blive en af vinderne af de to gange to billetter, Undertoner forærer væk.

Det er nok i høj grad Demand the Impossible!, som vil blive luftet i Store Vega. På pladen tager Jenny Wilson sin musik nye veje både tematisk og musikalsk. Det er der kommet et gennemført og stærkt album ud af, der i høj grad bekender sig til pop, r’n’b og hiphop – og som ikke sparer på de elektroniske effekter som vocoder-vokal og skarpe beats. Få en forsmag med nummeret “The Future” øverst på siden.

Undertoners Anne Nørkjær Bang gav pladen fire og et halvt U for et værk, der gav hendes »pæne indiesmag et los et vist sted« med sin stærke fortælling om sangerindens personlige overlevelseskamp. En fortælling, der virkelig kommer til sin ret live, når subjekt og objekt forenes i Jenny Wilsons lille krop.

Er du klar? For nu skal der quizzes. Svar senest 4. februar.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply