Nyheder

Blixa Bargeld indtager Marmorkirken

Blixa Bargeld - Severus Snapes ukendte tvillingebror valgte musikken fremfor magien. Foto: Mote Sinabel.
Skrevet af Camilla Grausen
Blixa Bargeld - Severus Snapes ukendte tvillingebror valgte musikken fremfor magien. Foto: Mote Sinabel.

Blixa Bargeld - Severus Snapes ukendte tvillingebror valgte musikken fremfor magien. Foto: Mote Sinabel.

Engang var den sortklædte tysker Blixa Bargeld medlem af Nick Caves Bad Seeds, så blev han forsanger i Einstürzende Neubauten og senere endnu udviklede han sig til den performance-kunstner, man kan kalde ham i dag.

Bargelds nyeste projekt er et samarbejde med den tyske musiker og filmkunstner Alva Noto. Sammen indtager de fredag den 23. oktober kl. 21 det smukke kirkerum i Marmorkirken i København, hvor Bargelds eksperimenterende vokal og Notos musik, elektronik og storskærmsfilm forenes.

Udover Bargeld og Notos optræden byder aftenen også på en koncert med den kun 19-årige østrigske musiker og sangerinde Anja Plaschg med kunstnernavnet Soap&Skin. Hendes soloalbum, der udkom i foråret, Lovetune for Vacuum, imponerede Undertoners anmelder med sin dystre stemning og en nerve, der formåede at »fastholde lytteren i et jerngreb«.

Aftenen er arrangeret af artFREQ. i samarbejde med Wundergrund, og billetter til arrangementet koster 150 kr. og kan købes via Billetnet.

1 kommentar

  • Blixa VAR forsanger i Einsturzende FØR han blev guitarist i Bad Seeds. Måske ville research være en god ide før du skriver en artikel.

Leave a Reply