Nyheder

Castanets spiller i København og udgiver ny plade

Nogle gange flasker livet sig sådan, at man slet ikke tror på flaskehalse. I hvert fald for os, der holder af Ray Raposas psykedeliske folkband Castanets, der om nogen forstår at gøre en ellers hyggelig genre uhyggelig.

Sidste år udgav han/de den fremragende City of Refuge, og nu er han/de klar med opfølgeren. Den kommer til at hedde Texas Rose, The Thaw, And The Beasts og bliver udgivet 22. september via Asthmatic Kitty.

Og dem der er så heldige at være i København den 25. oktober, kan minsandten høre sangene live, når bandet spiller på Lades Kælder. Det er Club Adorno, der står bag bookningen, og selvom det er en lidt usædvanlig booking for bookergruppen, der normalt fokuserer på mathrock, så er det ikke desto mindre en særdeles glædelig booking. Hvad Club Adorno ellers har på programmet i efteråret kan efterforskes på deres myspace.

Her er “My Heart” fra det nye album:

Castanets – My Heart from Asthmatic Kitty on Vimeo.

1 kommentar

Leave a Reply