Nyheder

Nyt om nyt album med LCD Soundsystem

James Murphy har smukt morgenhår.
James Murphy har smukt morgenhår.

James Murphy har smukt morgenhår.

Ovre hos Drowned in Sound abonnerer de på Mojo, og det er ikke nogen dårlig idé, for deri kan man læse James Murphy udtale sig om LCD Soundsystems nye album.

Han fortæller bl.a. at de optager i et palæ og leger, at de er en kult helt klædt i hvidt fra 1973. Desuden fortæller han, at tilgangen til pladen er den samme som for Sound of Silver, nemlig at tage flere chancer, og det lover jo utrolig godt for den nye plade.

Indtil videre er der ingen vokaler på albummet, ingen titel og ingen nærmere udgivelsesdato end foråret 2010, men mon ikke vi kommer til at høre mere til det album i løbet af efteråret/vinteren. Jeg knuger mine hænder i spænding.

Leave a Reply