Konkurrencer

Fjerde søndag i advent: Sidste udkald!

Skrevet af Redaktionen

Så er det absolut sidste udkald, hvis du skal vinde en tur på posthuset for at hente din Undertoner-adventsoverraskelse.

Det kan være frustrerende at gå på posthuset inden jul, men hold ud. Belønningen venter.

Det kan være frustrerende at gå på posthuset inden jul, men hold ud. Belønningen venter.

Har du været med hele vejen, og venter du stadig tålmodigt på, at det skal blive din tur til at løbe forventningsfuldt jublende ned til posthuset for at hente adventspakken fra Undertoner? Lad os advare dig: Du vil komme derned, træde ind på det underbemandede, overvarme posthus, trække nummer 85, se, at de er nået til 14 og eneste forlystelse vil være pebernødder fra Netto på en paptallerken. Vil du være med alligevel?

Det vil du nok. Og som et plaster på såret, kan vi da godt afsløre, at fjerde adventspakke vil være en del større. Dels fordi der vil være flere mennesker på posthuset, dels fordi det jo rent faktisk snart er juleaften. Wohooo.

Without further ado: Skynd dig at klikke på det rigtige svar på spørgsmålet og få det sendt af sted til vores indbakke. Det skal du have gjort inden søndag d. 20 december, for så kan vi, hvis vi kan få liv i vores slæde, måske nå på posthuset, spise nogle pebernødder og få sendt dig din jule/adventspakke, inden det for alvor bliver jul, og posten ikke længere er til at regne med.

Vinderen er fundet! Intet at se her!

3 kommentarer

  • Fra de øverste gemakker i julepaladset kan vi lokke med, at der i de forrige pakker, rensdyret har bragt ud, bl.a. har været albums med kunstnere fra Atlas Sound, Brother Ali, Jong Pang, Grand Avenue, Devendra Banhart og The Mountain Goats.

    Der er med andre ord fin grund til at finpudse den mosbelagte paratviden og deltage i adventskonkurrencen.

  • Hmmn, jeg vil nu vove at påstå at min kære navnebrors band, der senere blev til the faint hed noget helt fjerde?

  • Det er korrekt, at The Faint hed noget andet, inden de skiftede navn til Faint, og at Conor Oberst også var med i det en kort overgang, men to Faint-medlemmer var altså også med i et endnu tidligere band. Og en simpel udelukkelsesmetode af de tre svarmuligheder skulle gerne føre frem til det rigtige svar.

Leave a Reply