Konkurrencer

Tredje søndag i advent: Næstsidste chance

Skrevet af Redaktionen

Måske er tredje gang virkelig lykkens gang? I Undertoners adventskonkurrence kan du teste, om det er tilfældet.

I kan håbe og trygle alt hvad I vil, men der er altså kun en pakke på spil.

I kan håbe og trygle alt hvad I vil, men der er altså kun en pakke på spil.

Så nærmer vi os med hastige skridt den sidste mulighed for at erhverve sig lidt flere auditive julegodter, inden du skal belemres med tante Agathes lune sokker og lillebrors gigantiske kongepyton i mørkt ler fra fritidshjemmet.

Der skulle med andre ord være nok med grunde til stadig at håbe på og krydse fingre for, at der skal falde lidt appelsiner i din turban i Undertoners adventskonkurrence. Og med appelsiner mener vi selvfølgelig sådan nogle firkantede slags, man kan putte i sin cd-afspiller.

Så der er ikke så meget at rafle om. Se at få støvet den musikalske paratviden af, led i dine leksika og på wikipedia og svar rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og måske ser det let ud, men der gemmer sig fælder, der er lige så lumske som julemandens skæg er langt. Vi skal have dit svar i vores mailboks inden det sidste slag på rådhusklokkerne søndag d. 13 kl. 24.

Tak for de mange besvarelser! Vi har fundet en vinder…

Leave a Reply