Nyheder

Fredagsvideo: Lone Wolf: “Keep Your Eyes on the Road”

“Sledgehammer” står stadig for mig, som et af 80’ernes helt store hits. Det sjove er, at jeg dengang i 80’erne var ret glad for Peter Gabriel og Phil Collins uden at være så bevidst om, at jeg siden skulle blive langt mere glad for deres Genesis-albums fra 70’erne, der jo er noget helt andet.

Men videoen til “Sledgehammer” overgår nummerets popkvaliteter og vandt i 1987 ni MTV-awards, hvilket stadig i dag er rekord. Peter Gabriel tilbragte 16 timer under glas under optagelserne.

Nu har Lone Wolf lavet en helt utrolig original hyldest til videoen i samarbejde med filmtegner Ashley, hvor Lone Wolf tilbragte 45 timer på settet for at indspille videoen. Sangen “Keep Your Eyes on the Road” er fra hans nye album, The Devil and I, og det er i øvrigt også en god sang. Men videoen er virkelig pragtfuld og giver sit eget spin på elementerne i “Sledgehammer”-videoen, så de passer til Lone Wolfs sang.

Se først originalen her og så hyldesten bagefter:

Leave a Reply