Nyheder

Madlib giver koncert i Danmark

Så er der godt nyt til alle hiphopelskere. Den 3. juni lægger amerikanske Otis Jackson, Jr., aka Madlib, vejen forbi København, når han sammen med J-Rocc, dupstepguruen Kode 9 og Kalaf fra Bureka Som Sistema giver koncert i Korsgadehallen på Nørrebro.

Madlib er oprindelig fra den californiske by Oxnard, der ligger cirka 60 kilometer nord for Los Angeles. Her dannede han i 1990 rapgruppen Lootpack sammen med to af sine venner. De udgav i 1999 albummet Soundpieces: Da Antidote, der var produceret af Madlib, og som hurtigt etablerede ham som en af den alternative hiphops mest spændende og originale talenter, hvis særkende er en abstrakt, til tider sumpet lyd indeholdende diverse obskure soul- og jazzsamples. Siden har Madlib udgivet og produceret en lind strøm af musik. Han har bl.a. udgivet et par fabelagtige soloalbums under dæknavnet Quasimoto samt produceret for så prominente navne son DOOM, Mos Def og Erykah Badu. Senest har Madlib produceret Guilty Simpsons stærke OJ Simpson.

Så hvis man er hiphopnørd, eller bare sporadisk hiphoplytter, er koncerten i Korsgadehallen simpelthen et must-see.

1 kommentar

  • det er ikke koncerten, men kun dj-set fra Madlib!! også dupstepguruen er ikke godt forklaring til Kode 9, fordi han er dubstep producer.

Leave a Reply