Nyheder

Meteorologer spår om fint Roskilde-vejr

Roskilde Festival er mange ting. For nogle er den synonym med en uges hedonistiske udskejelser, mens den for andre står som højdepunktet for musikoplevelser i vor lille andedam. Til trods for forskellige tilgange til festivalkonceptet, så er godt vejr en vigtig faktor for, om Roskilde Festivalen når magiske højder.

Da der er over en uge til, at festivalpladsen bliver åbnet for de mange festivalgængere, er det endnu svært at spå om vejret. Dog kan man med større sikkerhed spå om de kommende dage. Yahoo Weather siger for eksempel, at man kan forvente sig tørt vejr og temperaturer omkring 18 grader i dagene fra fredag den 25. juni til torsdag den 3. juli, mens Accuweather lover byger fredag til lørdag med temperaturer op omkring de 20 grader. Weather lover ligeledes tørvejr.

De danske publikationer er langt mere optimistiske omkring vejret. TV 2 lover temperaturer mellem 21 og 23 grader samt sporadiske byger fredag, mens DMI spår om byger fredag og lørdag. Dog ser onsdag ifølge sidstnævnte publikation dårlig ud, hvor der spås om en del regn.

Endnu er der ikke givet meldinger om regnskyl a la Roskilde Festival 1991, 1997 og 2007.

Leave a Reply