Nyheder

Sidste mulighed for at opleve Dragontears live

Inden de danske syrerockere takker af, er der mulighed for at opleve dem live på dansk grund tre gange mere.

Dragontears giver dig de sidste muligheder for at se dem live.

De danske syrerockere fra Dragontears spiller ikke just mange koncerter. Det er kun blevet til en Roskilde Festival-koncert i 2009, et gig på den prestigefyldte hollandske stonerrock-festival Roadburn samt en smule klubkoncerter hist og her i Danmark.

Inden gruppen takker af og toner helt ud, vil de dog lige spille fem koncerter, hvoraf de tre er på dansk grund:

04.02.2011: Loppen, København

11.02.2011: Studenterhuset, Aalborg

12.02.2011: Kulisselageret, Horsens

Når de danske koncerter er afviklet, vil gruppen endnu en gang optræde til Roadburn Festival, hvor de som det eneste danske band er inviteret til at spille. Hele to koncerter endda, idet de både spiller til selve festivalen og til efterfesten Afterburner. Er man til stonerrock, dronemetal eller anden psykedelisk musik, så ser programmet til festivalen måske interessant ud, med solide navne som Sunn O))), Pentagram, Black Mountain, Dead Meadow, Swans, Shrinebuilder, Woven Hand og Quest for Fire. Desværre kunne festivalen, som foregår fra 14. til 17. april,  melde alt udsolgt efter bare 15 minutter.

Dragontears udgav den 1. november 2010 deres tredje og sidste album Turn On Tune In Fuck Off!!, som Undertoners Mathias Hagemann-Nielsen tildelte fire U’er.

Leave a Reply