Nyheder

Lyt til helt nyt nummer fra Julian Lynch

Skrevet af Mia Ravn Bach

Julian Lynch udgiver 26. april et nyt album, og nu kan man via Soundcloud lytte til nummeret “Back”.

Det er nu muligt at få en lille smagsprøve på Julian Lynchs nye album Terra, som udkommer 26. April via Underwater Peoples. “Back”, som nummeret hedder, vil være det sidste nummer på Terra og byder på blid og klar akustisk guitar blandet med Julian Lynchs disede og til tider slørede vokal. Det er i positiv forstand et begrænset og sparsommeligt instrumenteret nummer med en kort, men umådelig fin, kulmination til sidst.

Lyt til “Back” via Soundcloud.

Terra er efterfølgeren til den seneste fuldlængdeplade Mare, der høstede rigtig fine anmeldelser og ligeledes fik en plads på Stereogums top 40-liste over albums fra 2010.

Efter sigende er den nye plade en blanding af østlig jazz, vestligt rock og sandsynligvis også en smule psykedelisk lo-fi og indisk inspireret lyd, som har præget lydbilledet på Julian Lynchs tidligere udgivelser.

Leave a Reply