Nyheder

Daniel Johnston kommer til Danmark

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

En usædvanlig sangskriver har svært ved at finde rundt i Danmark

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

Den sande udøver af lo-fi og generelt musikalsk fænomen Daniel Johnston kommer til Danmark. Den nyhed har Tiny Mix Tapes i hvert fald støvet op. Sidst den hjemmeboende særling og hyldede sangskriver var i Danmark, var på Roskilde Festival i 2003.

Hvis man skal tro Tiny Mix Tapes, så spiller han den 11. november på Vega i Århus og dagen efter i Den Grå Hal i København. Men det er nu noget vrøvl, for ifølge Johnstons egen hjemmeside er det Vega, København og Voxhall i Arbus, han spiller i. Datoerne er dog rigtige nok, men der er nok nogen, der kommer til at lede længe efter Arbus.

Der er allerede udsolgt i København, men stadig billetter tilbage i Århus eller Arbus eller hvor det nu er.

Leave a Reply