Nyheder

TV on the Radio med flere til Roskilde

Brooklyn-bandet føjes til hovedprogrammet sammen med Alcoholic Faith Mission og Per Vers. Pavilion Junior-programmet tilføjes 4 Guys From the Future, Essence og Reptile & Retard.

Onsdag er Roskilde-dag, og denne gang tilføjes både festivalens hovedprogram og Pavilion Junior, som er en scene for upcoming musik, hver tre navne. På hovedprogrammet kan dermed findes TV on the Radio, de danske indierockere Alcoholic Faith Mission og Per Vers, mens Pavilion Junior får besøg af 4 Guys From the Future, Essence og Reptile & Retard.

Brooklyn-bandet TV on the Radio har i løbet af fire plader udviklet deres udtryk i en mere festlig retning – og seneste plade, Nine Types of Light, viser et band, der ikke er bange for festlige facetter. I David Sitek har bandet en interessant lyd-arkitekt, som skaber dybde i de mange musikalske lag. Men når TV on the Radio træder på scenen, viser de sig først og fremmest som et svedende intenst rockband.

“Alcoholic Faith Mission lyder som en hær af håbløse romantikere bevæbnet med trommemaskiner og akustiske guitarer”. Således beskriver festivalen det danske band, som har rygte som værende et godt liveact.

Den tidligere Sund Fornuft-rapper Per Vers har med sit netop udgivne album Ego høste fine anmeldelser. På Ego går den sprogligt begavede herre ombord i mere personlige emner som familie, følelser og forhold. Live har Per Vers ry for sin evne til at oplyse rummet og inddrage publikummet gennem originale freestyle-koncepter.

Pavilion Junior får besøg af 4 Guys From the Future, som spiller kringlet art-pop, Essence, som spiller hurtig og hård thrash-metal med både kompleksitet og dybde, og Reptile & Retard, der leverer hårdtpumpet elektropop.

1 kommentar

Leave a Reply