Nyheder

Per V klar med single/video, udgivelsesdato og albumdetaljer

Den 18. april er Per Vers klar med sit nye album Ego, og i dag er førstesinglen “Ironman” inklusiv musikvideo blevet frigivet.

En af Danmarks mest synlige rappere, Per Vers, udgiver sit andet officielle soloalbum den 18. april.

Det længe ventede album, og den officielle opfølger til Vers 1.0, fra Per Vers udkommer den 18. april. Pladen har fået titlen EGO, og hele lydsiden er designet af de svenske topproducere Dj Large og Dj Embee, der mest kendes for deres arbejde med en af Sveriges mest velrenomerede hiphopgrupper, Loop Troop – som i dag vist nok lystrer navnet Loop Troop Rockers.

Vers 1.0, som indeholdte kaffeoden “Black Power”, har fem år på bagen. Dette skyldes dog langt fra dovenskab fra Pers side, idet den tidligere Sund Fornuft-rapper har brugt tiden til at besøge hver en lille flække i landet. Om det har drejet sig om foredrag, freestyle, koncerter eller noget helt fjerde, så har Per V  været blandt de synligste rappere herhjemme.

Sidst udgav han gratismixtapet Smells Like Team Spirit 2, som blandt andre notabiliteter blev gæstet af Frank Hvam, og spillede til Respekt pt. 2 med sin til lejligheden gendannede gamle gruppe Sund Fornuft. Værd at notere er også det anmelderroste rap/spoken word-album fra Kinski (2009), som udover Per har Ole Omkvæd og Dj Turkmen Souljah på medlemslisten.

Inklusive en af de – ifølge pressematerialet – mere ambitiøse musikvideoer i Danmark i lang tid er førstesinglen “Ironman” i dag (den 14. marts) blevet frigivet via rapperens website, per.tv. Desuden kan man høre Per fortælle om nummeret og historien bag her i et videointerview med hiphopsitet danskrap.dk.

Leave a Reply