Nyheder

Lyt til Groupers nye singleudspil

Skrevet af Mia Ravn Bach

Grouper alias Liz Harris har netop udgivet en ny single med numrene “Water People” og “Moving Machine”. Singlen blev udsolgt på få dage, men det er nu muligt at streame numrene.

Portland-baserede Grouper alias Liz Harris har netop udgivet en ny single med numrene “Water People” og “Moving Machine” via Ballroom Marfa. Singlen udkom i 500 eksemplarer, men som det desværre sker med meget af Groupers materiale, så nåede den nye plade at blive udsolgt, før de fleste fandt ud af, at den overhovedet eksisterede.

Til alle os, som ikke fik fingrene i ét af de 500 eksemplarer, kan singlen nu heldigvis streames via Soundcloud. Med dette fine initiativ kan mange flere få del i Harris’ meget smukke og skrøbelige lyd, der i den grad også gør sig gældende på de nye numre.

Lyt til “Water People” og “Moving Machine”.

Leave a Reply