Nyheder

Grouper spiller i København

Skrevet af Mikkel Arre

Det seneste års tid har amerikanske Liz Harris fået lidt af et gennembrud med sit soloprojekt Grouper.

Liz Harris har det tilsyneladende med at gemme ting bag ryggen.

Liz Harris har det tilsyneladende med at gemme ting bag ryggen.

2008-albummet Dragging a Dead Deer Up a Hill gav flotte anmeldelser (og som man kan høre hos Harris’ pladeselskab, er det også ganske fremragende), og i foråret spillede hun opvarmningsshows på Animal Collectives USA-turné.

Her hos Undertoner var vi så lang tid om at fange Grouper-hypen, at vi først nåede at få omtalt Dragging… i vores opsamlingsheat. Med den forsinkelse in mente er det os en ekstra stor fornøjelse, at vi allerede nu har opdaget, noteret os og jublet over, at Liz Harris i slutningen af oktober spiller live hertillands.

Mere eksakt svæver hendes ambiente, dronede folksange rundt på Loppen i København d. 27. oktober. Ifølge Loppen.dk bliver opvarmningsbandet de danske undergrundslegender Family Underground.

1 kommentar

  • Det nye Københavnske band Mouths of the Irrawaddy kommer også til at være support. Det er folkene bag blandt andet Drowning Woods og Pummeler, som udgør det her drone band med inflydelse fra orientalsk rituel musik.

Leave a Reply