Nyheder

The Weeknd udgiver mixtape

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det canadiske r’n’b-fænomen The Weeknd udgav i går aftes det længeventede mixtape Thursday. Dette bliver toeren i den planlagte mixtapetrilogi, hvor sidste del udkommer til efteråret.

Det er nu fredag i Danmark, men i går aftes udgav canadiske Abel Tesfaye, som er manden bag r’n’b-fænomenet The Weeknd, det længeventede mixtape Thursday. Det er opfølgeren til mixtapet House of Balloons, som udkom tilbage i marts, hvor det blandt andet her på Undertoner formåede at dele vandene mellem anmelder og læsere.

Thursday har The Weeknd fået selskab af r’n’b-rapperen og landsmanden Drake, der sidste sommer udgav albummet Thank Me Later. Thursday er ligeledes toeren i Abel Tesfayes planlagte mixtapetrilogi, hvor sidste del udkommer i løbet af efteråret under navnet Echoes of Silence.

Pga. overbelastning har The Weeknds hjemmeside været nede det meste af morgenen, men det skulle nu igen være muligt at downloade hele mixtapet på the-weeknd.com. Er der stadig være problemer her, så er der ligeledes en mulighed for at finde Thursday via Megaupload.

Tracklisten til Thursday kan studeres nedenfor:
1. Lonely Star
2. Life of the Party
3. Thursday
4. The Zone
5. The Birds Part One
6. The Birds Part Two
7. Gone
8. Rolling Stone
9. Heaven or Vegas

Leave a Reply