Nyheder

Warpaint klar med ny single-remix og deluxe-album

Skrevet af Mia Ravn Bach

Lyt til Steve Mackey fra Pulps nye remix af Warpaints ode til Billie Holiday. Remixet er en del af en kommende deluxe-edition fra den kvindelige artrock-kvartet.

Synes du også, at Warpaints ode til Billie Holiday fra deres ep, Exquisite Corpse, er et af den LA-baserede kvindelige artrock-kvartets hidtil skønneste numre, så har du noget at glæde dig til.

Bassisten Steve Mackey fra Pulp har nemlig haft æren af at remixe den originale version af “Billie Holiday”, der sandt at sige er blevet til utroligt skønt nummer. Mackeys nye version er en smule mere grandios i sin lyd, men stadig lige så smuk med kvartettens lyse, feminine og alligevel insisterende vokal.

Den nye version af “Billie Holiday” udkommer som separat single, men er ligeledes en del af Warpaints kommende deluxealbum, som er en samling af bandets tidligere udgivelser, Exquisite Corpse, debutalbummet The Fool samt forskellige remixes. Både single- og deluxepladen er ude den 19. september.

Lyt til Steve Mackeys remix af her.

Leave a Reply