Nyheder

Bob Hund udgiver unik single

De svenske indierock-veteraner sælger single på Ebaybob-hund-single

Nu hvor musiksalget falder år for år, er det på tide at tænke i nye baner. Man kan gøre som Radiohead og udbyde sit album til alle til frivillig pris. Eller også kan man gøre som det gendannede Bob Hund og udbyde sin nye single i kun ét eksemplar på Ebay.

Auktionen startede i går og fortsætter til den 13. marts kl. 14.00. Singlen hedder “Fantastiskt”, og hvis man vinder auktionen, får man den oprindelige mastervinyl, som er eneste udgave af singlen, lagt ovenpå en pladespiller med cover, sangtekst og monogram indgraveret i låget af kunstner Martin Kann, der også normalt laver Bob Hunds albumkunst.

I skrivende stund er der 18, der har budt, og prisen ligger på $ 355,00.

Leave a Reply