Nyheder

Spids Nøgenhat drager på efterårsturné

Skrevet af Mia Ravn Bach

De danske syrerock-konger fra Spids Nøgenhat drager på efterårs-turné i forbindelse med den kommende live-udgivelse De Sidste Her På Jorden, som er en optagelse fra deres Roskilde optræden denne sommer.

De danske syrerock-konger fra Spids Nøgenhat drager dette efterår på en mindre efterårsturné i forbindelse med deres kommende vinyludgivelse De Sidste Her på Jorden, som er en live-optagelse fra koncerten på Roskilde Festivalen i år. Ifølge pladeselskabet Orpheus Records skulle live-pladen forhåbentlig være på gaden inden året udrinder..eller deromkring.

Hvornår pladen end dukker op, så er der ifølge vores koncertanmelder her Undertoner i hvert fald masser at glæde sig til, hvad angår vinyl og turné, da han gav Spids Nøgenhats Roskilde optræden hele 6 u’er denne sommer.

Den kommende efterårstour ser således ud:

Aalborg, Studenterhuset: 30.september

København, Pumpehuset: 01. oktober

Aarhus, Train: 27. oktober

 

Leave a Reply