Nyheder

Spids Nøgenhat annoncerer nyt album

Foto: Magnus Cederlund
Skrevet af Signe Palsøe

Spids Nøgenhat har netop annonceret, at de til november udgiver opfølgeren til deres hidtil eneste studiealbum, En mærkelig kop te fra 2001.

Foto: Magnus Cederlund

Det har i de seneste år ikke skortet på bands, der lader sig inspirere af 60’erne og 70’ernes dansksprogede syrerockikoner som Røde Mor eller Furekaaben. Spids Nøgenhats oprindelige medlemmer, Henrik Klitstrøm, Morten Larsen og Uffe Lorenzen, har da også luftet psykedelisk materiale i et utal af konstellationer, siden de udgav det hidtil eneste studiealbum, En mærkelig kop te, i 2001. Selvom Spids Nøgenhat siden deres genopstandelse i 2008 har givet enkelte sjældne og voldsomt roste koncerter, er der dog indtil videre ikke kommet yderligere materiale fra syrerockerne end livealbummet De sidste her på jorden fra 2012.

Men det bliver der lavet om på nu. Spids Nøgenhat har netop annonceret, at de til oktober udsender album nr. to. Titlen bliver Kommer med fred, og pladen er ifølge bandet indspillet live i studiet på tre dage.

I forbindelse med udgivelsen af Kommer med fred giver bandet enkelte koncerter i november. Tænd fredspiben her:

1. november: Atlas, Aarhus
2. november: Studenterhuset, Aalborg
9. november: Pumpehuset, København

Leave a Reply