Nyheder

Lyt til Phèdres kommende debutplade

Cover til Phèdres selvbetitlede debut
Skrevet af Mia Ravn Bach

Canadiske Phèdre er lige på trapperne med deres selvbetitlede debutalbum. Som opvarmning til den kommende udgivelse kan hele albummet nu streames, og det bestemt værd at give en grundig gennemlytning!

Cover til Phèdres selvbetitlede debut

Canadiske Phèdre er lige på trapperne med deres selvbetitlede debutalbum, som står til udgivelse 14. februar via Daps Records. Som opvarmning til den kommende udgivelse kan hele albummet nu streames, og det er bestemt værd at give en grundig gennemlytning!

Om det er fredagssolskinnet eller februarfrostens indhug i kroppen, der gør det, vides ikke, men pladens ti skæringer er en berigende rejse af indtryk mellem mørk, romantisk avangarde-pop, hiphop og halvpsykedeliske udskejelser – der giver tid til eftertanke og mærkværdige følelsesmæssige påvirkninger.

Stream Phèdre via Soundcloud.

 

Leave a Reply