Nyheder

Nyt nummer med Big Boi og Theophilus London

Skrevet af Fabian Hansen

Hør samarbejdet mellem Outkast-rapperen og Brooklyn-opkomlingen

Big Boi (Antwan Patton), bedst kendt fra hiphop-supergruppen Outkast, forventes at udgive sit andet soloalbum Vicious and Dangerous Rumors, senere på året. Hans sidste plade udenfor Outkast-regi var den meget roste Sir Lucious Leftfoot: The Son of Chico Dusty fra 2010.

I samarbejde med Brooklyn-rapperen Theophilus London, har han netop frigivet nummeret “She Said Ok”, hvilket sansynligvis kommer til at indgå på albummet, såvel som på et kommende mixtape fra Theophilus.

Sangen er en smooth, funky og en lettere uartig affære, der henvender sig ganske direkte til damerne. Med på omkvæd finder vi rapperen og sangeren Tre Luce, fra Big Bois hjemby Atlanta.

Leave a Reply