Nyheder

Twin Shadow klar med toer

Twin Shadow er efter to års album pause klar med sin nye plade Confess. Hør første singlen her

Det er snart to år siden, at Twin Shadow alias George Lewis Jr. udgav det anmelderroste, men noget oversete debutalbum Forget. I mellemtiden er Lewis flyttet fra Brooklyn, hvor Forget blev optaget i samarbejde med Grizzly Bear bassisten Chris Taylor, til L.A, hvor den nye plade Confess, er blevet til. Lewis forklarer i en pressemeddelelse, hvordan et motorcykelstyrt og køreture i tidlige morgentimer har inspireret ham til at lave albummet og tilstå ‘alt’, hvilket albumtitlen også indikerer.

“Five Seconds” hedder førstesinglen fra pladen, og med guitarriff i bedste 80’er stil samt Lewis’ croonende vokal, lyder nummeret som noget nær det perfekte soundtrack til en køretur på de uendelige amerikanske landeveje.

Confess bliver udgivet på 4AD den 9. Juli i Europa og “Five Seconds” kan allerede nu hentes via Twin Shadows hjemmeside for den nette pris af en email.

Se tracklisten nedenfor:

Confess:

1. Golden Light

2. You Call Me On

3. Five Seconds

4. Run My Heart

5. The One

6. Beg for the Night

7. Patient

8. When the Movie’s Over

9. I Don’t Care

10. Be Mine Tonight

Leave a Reply