Nyheder

Wintergatan klar med debutalbum 1. maj

Skrevet af Troels Sørensen

Se også en video med de fire legesyge svenskere i Roskilde-aktuelle Wintergatan.


De legesyge svenskere i Wintergatan har på deres Facebook-side annonceret, at de 1. maj udgiver deres debutalbum. Ligeledes afslører vores geografiske naboer, at de som forsmag på debuten udsender en dobbeltsingle omkring 1. april.

Kvartetten har fået stor opmærksomhed i hjemlandet for deres hjemmelavede instrumenter, hvorpå de spiller lyttevenlig organisk elektropop. Du kan tjekke nogle af disse instrumenter ud i videoen ovenfor.

Svenskerne har med hypen omkring sig bygget en lang tour op, som stadig vil blive tilføjet flere datoer. Touren indeholder blandt andet også et stop i Danmark, når de giver koncert på dette års Roskilde Festival.

Leave a Reply