Nyheder

Wimp sætter fokus på den danske undergrund

Skrevet af Troels Sørensen

Musiktjenesten Wimp startede i mandags kampagnen “Ny Lyd”, der sætter fokus på den danske undergrund. Lyt til spændende, ny, dansk musik måneden ud.

 

Tidligere på året indgik Undertoner et samarbejde med musiktjenesten Wimp. Vores skribenter vil fremover jævnligt levere playlister gennem tjenesten og dermed sætte fokus på den alternative, brede og smalle danske lyd. Du kan finde Undertoners partnerside i Wimp her – og du kan føje den til dine bogmærker ved at klikke på plusset øverst.

Undertoners ambitioner om at fremhæve den danske musikscene falder godt i tråd med, at musiktjenesten i mandags startede en ny kampagne under navnet “Ny Lyd”, der kører en måned frem.

Som navnet indikerer, er tjenestens hensigt at sætte fokus på den talentfulde danske musikundergrund, hvor scenen sprudler med en masse spændende toner inden for et genremæssigt bredt spektrum.

Om “Ny Lyd”-konceptet udtaler Jonas Kleinschmidt, redaktør for den danske afdeling af Wimp, således: »Dansk musik er inde i en konstant og spændende udvikling, med stadig nye bekendtskaber og en særdeles aktiv undergrundsscene. Med Ny Lyd vil vi rette fokus på spændende debutanter og artister, som de fleste måske endnu ikke kender.«

Klik på album og spilleliste for at se, hvad der gemmer sig af musiknavne i kampagnen.

Leave a Reply