Nyheder

Undertoner holder sommerferie

Vi har trukket stikket ud og er gået ned til poolen. Undertoner-redaktionen holder sommerferie og vender veludhvilet tilbage 5. august.

Vi på Undertoner har lakeret tånegle, mikset os en Long Island Iced Tea og sat os til rette ved poolen. Og vi nægter at rejse os før 5. august.

Siden vi på Undertoner kom hjem fra Roskilde Festival for en uges tid siden, er det, som om luften er blevet tykkere. Vores bevægelser er blevet træge og sløve, og enhver fysisk såvel som mental anstrengelse synes at kræve overjordiske kræfter. Vi er med andre ord blevet ramt af klassisk sommersløvsind.

Det tager vi nu konsekvensen af. Til og med 4. august nægter vi at foretage os noget som helst, og da slet ikke sidde indenfor og skrive om musik. Derfor lukker Undertoner nu ned for et par uger. I mellemtiden kan du gå om bord i vores mange anmeldelser fra Roskilde Festival – og glæde dig til, at vi 5. august vender tilbage med blandt andet en helt ny artikelserie.

Vi ses ved poolen.

Leave a Reply