Konkurrencer

Vind koncertbilletter og plader med 4 Guys From the Future

Skrevet af Redaktionen

I en ikke så fjern fremtid kan du blive den heldige vinder af 4 Guys From The Futures nye vinyl og muligheden for at høre dem live på Loppen til december. Alt du skal gøre er at gribe chancen nu og gætte løs i denne konkurrence.

Efter godt tre år er det igen tid til at vende tilbage til fremtiden. Undertoners erhvervsastrolog har bedømt perioden frem til d. 23. november som værende yderst opportun for alle, der kan lide alternativ rock. Og vi tror fuldt og fast på det. Ned i vores turban er nemlig drattet fine præmier fra 4 Guys From the Future.

For at ryste posen lidt og støve vores gamle traver af et konkurrenceformat af dropper vi denne gang idéen om, at alle vindere er lige. Er du så heldig, at stjernerne er ved at dratte ned i hovedet på dig af ren forkærlighed, kan du nemlig vinde førstepræmien: 4 Guys From the Futures nye album, Adagio, på vinyl og to billetter til bandets koncert på Loppen fredag d. 6. december.

Følger heldet dig mere moderat, kan du blive den heldige vinder af andenpræmien: den nye plade på vinyl. Alt i alt slet ikke så ringe endda.

Vores kollegaer hos Gaffa forholder sig ganske henrykt til den københavnske kvartets seneste udspil. Adagio er allerede blevet nomineret til Gaffaprisen for ‘Årets Danske Album’, ‘Årets Danske Band’ og ‘Årets Danske Rockudgivelse’. Om albummet kommer til at ligge lige så lunt på Undertoners årsliste, må fremtiden vise.

Undertoners anmelder Anna Møller giver i al fald fem begejstrede U’er for albummets »sammensætningen af catchy sange om sindets dystre krinkelkroge«, der til sammen skaber en plade, der virker »gennemkomponeret og formfuldendt og alligevel stritter her og der med støj, pludselige brud og velplacerede vokaleksperimenter«.

Albummet er københavnernes første siden 2010′s Under the New Morning Sun og byder både på iørefaldende øjeblikke såvel som vanskeligere tilgængelige lydcollager. I den lyttevenlige ende af spektret findes “Nothing to Say” som du kan lytte til øverst i dette indlæg.

Tjek eventuelt horoskopet, før du giver dit svar lidt længere nede på siden, men vent ikke længere end til d. 23. november, hvor konkurrencen slutter.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply