Nyheder

Stream ny ep fra A Winged Victory for the Sullen

Skrevet af Signe Palsøe

Stars of the Lid-bagmand Adam Wiltzie og pianist Dustin O’Halloran er på trapperne med en ny plade. Brug ventetiden på at streame ep-forløberen Atomos VII her.

»… et godt sted at begynde for lyttere, der først lige har bevæget sig ind i krydsfeltet mellem dronebaseret ambient og neoklassisk kompositionsmusik,« skrev Undertoners anmelder tilbage i 2011 om A Winged Victory for the Sullens selvbetitlede debutalbum. Blev du dengang forført af Stars of the Lid-bagmand Adam Wiltzie og pianist Dustin O’Hallorans tristesseprægede, rugende og dog kønne og håbefulde dronekompositioner, er der nu grund til endnu en gang at køre det tålmodige lyttetøj i stilling.

På mandag den 28. april udgiver duoen nemlig nyt for første gang siden debutalbummet. Det sker i form af ep’en Atomos VII, der er forløber for Wiltzie og O’Hallorans andet album, som får titlen Atomos. Samtidig fungerer ep’en som lydside til et dansestykke af Wayne McGregor, der bl.a. har instrueret videoer for Radiohead og Atoms for Peace.

Selvom der endnu er en lille uge til, at ep’en udkommer, kan du allerede nu streame de tre numre herunder – og se, hvad Wiltzie og O’Halloran har at sige om Atomos i videoen øverst i indlægget.

Leave a Reply