Nyheder

Erased Tapes fejrer jubilæum med gratis compilation

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det engelsk/tyske pladeselskab Erased Tapes har de sidste år fodret os med lækre lyduniverser fra et udpluk af Europas lovende kunstnere. I år fejres de første fem år i branchen med en gratis compilation af Erased Tapes-musik.

Det engelsk/tyske pladeselskab Erased Tapes har de sidste år fodret os med lækre lyduniverser fra et udpluk af Europas lovende kunstnere. Særligt sidste år placerede de sig i toppen med et repetoire af fornemme albumudgivelser fra blandt andre A Winged Victory for the Sullen, Nils Frahm og Peter Broderick.

I år fejrer pladeselskabet deres første fem år i branchen med en spændende compilation af Erased Tapes-musik, der kan hentes kvit og frit via pladeselskabets for nyligt redesignede hjemmeside. Det kræver dog en hurtig registrering for at downloade de 11 sange, men den er bestemt værd at kæmpe et par ekstra klik for.

Hent Variuos Erased Tapes Artist via pladeselskabets hjemmeside.

Leave a Reply